Inici

barretarosaweb

La Marató d’Espectacles de Lleida serà un gran dia festiu en què els artistes lleidatans envairan La Llotja en benefici de La Marató de TV3 d’enguany.   Les companyies artístiques lleidatanes transformaran el teatre i palau de congressos municipal, el diumenge 14 de desembre, en un festival multidisciplinari amb actuacions simultànies de música, dansa, teatre, màgia, o audiovisuals.   La iniciativa vol col·laborar amb la 23a edició de La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor, una de les principals causes de mort al món i també a Catalunya. És per això que la recaptació de la jornada – el preu de l’entrada és de 5 euros i dóna  accés a totes les actuacions – anirà íntegrament a La Marató.

 

Més de 40 activitats durant tot el dia!

Més de 50 grups lleidatans envairan La Llotja de Lleida!

750 participants/artistes

Més de 15 col·laboradors ho fan possible!

Més de 40 voluntaris organitzats per al dia 14 de desembre

 

Hi participaran:

Ramon Caballol, Magí, Lo Marraco, El Banyetes, gegant de Pardinyes, Li i els Eskatakids, Club Banyetes El Musical, Sac Espectacles, Coral Blanca Julià, Coral Sícoris, Coral Xiroia, Coral Garrampemm, Coral de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Coral Vallfogonina, Godots Teatre, Cor de l’Orfeó Lleidatà, Xaos Teatre, grup de teatre del Consorci per la Normalització Lingüística de Lleida, Grup Boira, Casa de Andalucía, Zona Making Of, Arrels de la Terra Ferma, Veu.kat, Lo Pardal Roquer, Club de Gimnàstica Rítmica de Lleida, La Dansa Estudi, Danzetir, Big Band de Lleida, Arrels de Lleida, Dance Musicfusió i Valkyiries Dance amb  Scar i Sanbanyi, INEFC de Lleida, Koers, Blue Rain, The Chronickles, Via Lliure, Dancescape, Xavi Badia, alumnes de les Corals de Lleida, Orquestra de L’Intèrpret, Castellers de Lleida, Lídia Vives, Escola d’Acordió de Lleida, Animac, Audiovisual Tots Fem Força, Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida, Associació de Mags del Món, Festival Ponent Roots, Centre de Titelles de Lleida, Don Distruf, Duende y Pureza.

 

Organitzadors i col·laboradors:

Fundació Teatre de la Llotja: Jesús Costa
Direcció artística: Alfredo Joven Pérez
Direcció tècnica: Pelai Molins
Direcció de producció: Joan Arnedo
Director de projecte: Toni Cabero
Comunicació, Màrqueting i Premsa: Mireia Tena Taquilla
Recaptació: Imma Farré, Maria José Peña i Olga Arnedo
Recepció de participants: Pepe Arnedo
Gestió de voluntaris: Emilia Corona, Andreu Rodríguez, Paquita Sanvicenç
Equips de sò i tècnics: Sounder’s
Infraestructures: Arca
Escenaris Personal de càrrega i descarrega: Penny Wise
Personal de sales: Renata Hostesses
Disseny gràfic i web: Pometa Gràfica
Fotografia: defoto
Estudi Vídeo: Instamina
Consell Assessor:Centre d’Art la Panera, Teatre Escorxador, Auditori Enric Granados, Conservatori Municipal i Aula de Teatre Municipal i Departament de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.

 

Convoca

La Fundació Teatre de la Llotja

 

Hi col·laboren

Pometa Gràfica, La Llotja de Lleida, Penny Wise, La Traca Espectacles, Renata Hostesses, Signum Rètols, Cadena Cope, Cadena SER, Sounder’s, Tecnego.com, La Mañana, Segre, INEFC Lleida, Defoto Estudi i Instamina.

 

La Marató d'Espectacles de Lleida

 

barretablavaweb