Espais »  

Sala Leandre Cristòfol

Concert

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 12:30h | Categoria: Música

Els alumnes de l’Escola d’Acordió de Lleida ens faran un concert especial per a La Marató d’Espectacles de Lleida.


Animac Camina

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 14:30h | Categoria: Altres

Diversos dels millors curts del l' Animac es podran veure entre 2/4 de tres i 2/4 de cinc a la Sala Cristòfol Leandre. Un dia ideal per fer un tast del festival lleidatà!


Tots fem força

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 16:30h | Categoria: Altres

Tots fem força és un projecte audiovisual que s'acaba d'estrenar i que apropa el tema de la violència de gènere als espectadors d’una manera dinàmica, utilitzant diferents sectors de l’art per conscienciar la societat sobre aquest tema.  


Xim

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 17:00h | Categoria: Teatre

Adreçat a nens i nenes a partir de 2 anys, Xim és un espectacle de la Fira de Titelles de Lleida, on el protagonista i una rateta, a mans de la titellaire, despleguen un joc escènic, poètic i divertit, que segueix les traces de la rutina diària dels infants. Sinopsi Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Per això, acompanyat de la titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó, amb l’esperança de retrobar la seva família. És un espectacle de petit format adreçat als més menuts, on el protagonista i una rateta, a mans de la titellaire, despleguen un joc escènic, poètic i divertit, que segueix les traces de la rutina diària dels infants. Una quotidianitat amb la que els petits espectadors s’identifiquen i que alhora els reporta l’aflorament de bons sentiments i de valors convivencials. Autor Joan-Andreu Vallvé Producció Centre de Titelles de Lleida Director Joan-Andreu Vallvé Disseny titelles i escenografia Joan-Andreu Vallvé Construcció titelles i escenografia Joan-Andreu Vallvé i Bernat Vallvé Música Bernat Vallvé Actriu titellaire Mireia Perna Músic Olaf Ferigni


Don Distruf

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 17:30h | Categoria: Altres

Una web sèrie-ficció nascuda a Lleida que pots veure cada setmana en línia, www.dondistruf.com, i que podràs veure en pantalla gran aquí a La Marató d’Espectacles de Lleida. Sinopsi Don Distruf és una webserie de ficció situada en un hotel, un lloc on gent molt diferent es creua i conviu de manera forçada. Les històries passen en un cap de setmana, quan els diversos clients van arribant a l'hotel, en diferents hores. Totsells acaben passant un cap de setmana en un mateix lloc i relacionant-se entre ells amb tot el que això comporta: homes de negoci que venen a treballar, una parella que celebra les seves bodes de plata, guiris que venen de turisme... Les diferents històries, tractades en clau d'humor, duran als personatges a situacions còmiques i alhora força quotidianes. En Javier, el recepcionista de l'hotel; i la Raquel, la dona de la neteja, seran els dos testimonis, i a vegades part implicada, de les estrambòtiqueshistòries que es viuran aquell cap de setmana.


Cant flamenc

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 18:00h | Categoria: Música

Pur cant flamenc de la mà del grup Duende y Pureza.


Don Distruf

Espai: Sala Leandre Cristòfol | Hora Inici: 14/12/2014 18:30h | Categoria: Altres

Una web sèrie-ficció nascuda a Lleida que pots veure cada setmana en línia, www.dondistruf.com, i que podràs veure en pantalla gran aquí a La Marató d’Espectacles de Lleida. Sinopsi Don Distruf és una webserie de ficció situada en un hotel, un lloc on gent molt diferent es creua i conviu de manera forçada. Les històries passen en un cap de setmana, quan els diversos clients van arribant a l'hotel, en diferents hores. Totsells acaben passant un cap de setmana en un mateix lloc i relacionant-se entre ells amb tot el que això comporta: homes de negoci que venen a treballar, una parella que celebra les seves bodes de plata, guiris que venen de turisme... Les diferents històries, tractades en clau d'humor, duran als personatges a situacions còmiques i alhora força quotidianes. En Javier, el recepcionista de l'hotel; i la Raquel, la dona de la neteja, seran els dos testimonis, i a vegades part implicada, de les estrambòtiqueshistòries que es viuran aquell cap de setmana.